top of page
Foto 06-07-2020 11 34 38.jpg

Hi!

Mijn naam is Janieke van Kerssen en de oprichter van Het Kleine Kersje. 
Waarschijnlijk als je dit zo leest, snap je al waar de naam vandaan komt. 
Verder ben ik niet veel groter geworden dan 1.58, dus vandaar de naam 'klein'. 

Wil je meer weten wat er achter de schermen gebeurd en op de hoogte blijven van nieuwe dingen die eraan komen? Volg mij dan vooral op instagram! 

  • Instagram

My Story

Officieel ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever en uit liefde voor het zelf maken van dingen ben ik de webshop gestart. 

Wat allemaal begon bij een paar geurkaarsen is nu uitgegroeid tot meerdere handgemaakte dingen zoals; roomspray, sieraden, kaarten en tassen. Ik probeer steeds weer iets te vernieuwen, zodat er voor ieder wat wil is. 

Ik vind het ook zeker belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een beter milieu. Zo zijn de geurkaarsen gemaakt van soja-wax die volledig vegan zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Daarbij kun je als de kaars is opgebrand ook het potje hergebruiken door het potje goed schoon te maken. De kaarsen worden met de hand gegoten en de labels met de hand gesneden. Alles komt dus meerdere malen door mijn handen! 

Alle bestellingen worden met veel liefde ingepakt en zoveel mogelijk inpak spullen zoals dozen of bubbeltjes plastic hergebruik ik allemaal.

Mocht je ooit een keer vragen hebben, stuur dan gerust een mail of neem contact op via instagram! :) 

Contact

Instagram: @hetkleinekersje

bottom of page