top of page
Kerst middelgrote geurkaars

Kerst middelgrote geurkaars

€ 10,50Prijs

De Kerst kaarsen zijn gemaakt van ecologische soja-wax wat betekend dat het biologisch afbreekbaar is en veganistisch. Ook branden ze daardoor langer dan een 'normale' kaars en is het glazen potje ook nog eens herbruikbaar. Mocht er perongeluk geknoeit zijn, dan is dit makkelijk weg te halen met water en zeep.

 

Branduren: 28,5 

Geuren: 

Christmas Cookies

Een lieflijke lichte samenstelling van zachtzoete gemberkoekjes. De gember komt niet heel hard naar voren, wel het totaalkoekje, lekker zoetig met veel vanille, kristalsuiker en een handjevol kruiden. Vergelijk deze geur niet met de Hollandse speculaasjes, die zijn echt heel anders.

 

Christmas Tree

De geur van kerstbomen. Nu zijn er vele soorten kerstbomen, dit is echt de mix van sparrehout. Sterke en herkenbare kerstgeur in een potje.

 

Winter Glow

Een mix van hagelwitte sneeuw met bevroren blaadjes die zijn overgoten door gouden amber en lichte musk tonen.

 

Sweater Weather

Een lekkere frisse mix van koele ozontonen met jeneverbessen en rode bessen die worden aangevuld met vallende blaadjes en eucalyptus, sago en een tikje zoete mint om afgerond te worden door houtgeuren. Het lijkt een echte wintermix, maar het is ook lekker voor iedere dag dat je jezelf in een trui wil parkeren of onder een dekentje op de bank wil liggen.

 

Love the Snow
Een heerlijke koele en toch warme samenstelling, alsof je een prachtige boswandeling in de sneeuw maakt, al is deze mix het hele jaar wel fijn. Mooie tonen van eucalyptus, mint en sinaasappel, dat wordt aangevuld met delicate bloemen zoals hyacinth, orchidee, rozen en wat lelies of afgerond te worden door ceder, musk en amber.

Wintery Musky

Een prachtige verwarmende mix van winterkruiden met bloemen en cashmere. Deze samenstelling begint met wat feestelijke specerijen zoals kaneel en kruidnageltjes die overgaan naar viooltjes, jasmijn en mooie rozen om te worden afgerond door luxe saffraandraden, witte hout tonen, cashmere en vanille druppels.

 

 

 

  • Afmeting

    8x5 cm

bottom of page