top of page

Dit is hoe je een simpele Chai Latte maakt


We moeten er toch echt aan geloven, de herfst komt eraan. Om dit een beetje dragelijker te maken heb ik een lekker en vooral simpel recept om zelf thuis je Chai Latte te maken, want na een regenachtige herfstdag hebben we niet altijd zin om nog uitgebreid in de keuken te staan.


Ik had hiervoor zelf nooit het drankjes geproefd, maar ik moet zeggen dat ik het niet eens vies vond! Het zal niet mijn favoriet worden, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.


Voor 1 kopje Chai Latte heb je nodig: - Half kopje gekookt water

- 100 ml melk (opgeschuimd) - 1 zakje Chai tea

- Melk of honing (indien gewenst) - Shot espresso (indien gewenst)Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe je het maakt.
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page