top of page
Middel grote geurkaars met houten lont

Middel grote geurkaars met houten lont

€ 12,50Prijs

De geurkaarsen zitten in een witte keramieke pot met 1 houten lont. 
Belangrijk is dat je na elke keer dat je de kaars brand, de houten lont een stukje afknipt. 
Ze worden in een katoenen zakje verpakt. 


De kaarsen zijn gemaakt van ecologische soja-wax wat betekend dat het biologisch afbreekbaar is en veganistisch. Ook branden ze daardoor langer dan een 'normale' kaars en is het glazen potje ook nog eens herbruikbaar. 

Mocht er perongeluk geknoeit zijn, dan is dit makkelijk weg te halen met water en zeep.

 

Geuren:

Sandal Wood (allergeen vrij)

een cremige rijke sandelhout aangevuld met wat drupjes atlas ceder.

 

Lavender Woods (allergeen vrij)

Dit is een lieve, zachte en aaibare lavendel gecombineerd met fraaie witte hout tonen. Een fijne geurenmix waarin de bloemen en hout elkaar aanvullen zonder dat er een de boventoon voert.

 

Garden Path (allergeen vrij)

Begint met rijke poederige bloemen die overgaan naar een hint van mandarijntjes, bergamot en roze peperbessen dat bijeen gebracht wordt door gouden amber, luxueuze hout tonen, sensuele musks overgoten door lelietjes van Dalen.

 

Crispy Morning

een fijne frisse compositie voor de ochtend. Heerlijk wakker worden bij een geurenmix van mint, een drup eucalyptus overgoten door peren en sago afgerond door ozon tonen.

 

In the Library

Begint met perzikken en mirabelle pruimen, die doorlopen naar pioenrozen en viooltjes, niets met boeken zou je zeggen. Vervolgens wordt deze geur afgerond door wilde patchouli, volle vanille en zwaar bewerkt leer. Een mysterie van de bibliotheek is geboren.

  • Afmeting

    8x5 cm

bottom of page